AROMATIC

Prirodna esencijalna ulja revitalizuju kožu

Priroda je stvorila lekovite biljke koje ljudi koriste više od 10.000 godina. Iz prirode je GUINOT uzeo biljne koncentrate i esencijalna ulja koja čine kožu zdravom i lepom i primenio ih u ovom jedinstvenom tretmanu. Aromaterapijski tretman se završava relaksirajućom masažom sa akupresurnom tehnikom.

Još lepša koža sa esencijalnim uljima i akupresurnom masažom.

Kada uđete u prostor za tretman osetićete neodoljivi miris esencijalnih ulja koji će Vas povesti na očaravajuće putovanje. Ovaj jedinstveni metod kombinuje blagotvorna esencijalna ulja i masažu određenih tačaka sa ciljem da se organizam dovede u harmoniju. Opustite se i prepustite iskusnim rukama svog terapeuta koji će završiti tretman odgovarajućom maskom prilagođenom potrebama Vaše kože. Aromatik tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji od 3 vezana.

TAJNE TRETMANA

MASAŽA AKUPRESURNIH TAČAKA

Beauty terapeut se fokusira na masažu tačaka u ritmu Vašeg disanja čto smanjuje tenziju i relaksira lice.

ENERGIJA ESENCIJALNIH ULJA

Pod znalačkim dodirom Vašeg terapeuta esencijalna ulja oslobađaju svoju energiju u atmosferu tako da ova aromaterapija deluje blagotvorno na ceo organizam

MASKA PRILAGODJENA KLIJENTU SA BILJNIM KONCENTRATIMA

Vaš GUINOT terapeut prilagođava tretman tako što pažljivo bira odgovarajući biljni koncentrat koji meša sa osvežavajućom peel-off maskom.