BEAUTÉ NEUVE

Nova koža sija lepotom

Epidermis je izgrađen od oko 30 slojeva ćelija. Površni slojevi su često suvi što utiče da koža gubi svoj sjaj. Ovim tretmanom nežno se uklanjaju površne odumrle ćelije i oslobadjaju zdrave i nove. Voćne kiseline iz Peel'in gela prodiru između ćelija i presecaju međućelijske veze, a Peel'out pena ih nežno uklanja. Na kraju tretmana nanosi se CLARIMASQUE koja sadrži čist vitamin C za regeneraciju elastičnih vlakana i posvetljavanje pigmentacija, posle nje ten ostaje svež.

Anti-aging ćelijsko obnavljanje, mladalački izgled i uklanjanje pigmentacija

Umor, stres i godine doprinose gubitku svežine, elastičnosti i pojavi pigmentacija na koži. Epidermis je zatrpan dehidriranim ćelijama, usporava se ćelijska regeneracija i ten postaje taman i uveo. Jedan tretman BEAUTE NEUVE vraća blistav ten a serija od 3 vezana smanjuje pigmentacije, eliminiše odumrle ćelije i omogućava koži da ponovo diše. Ćelijsko obnavljanje se ubrzava, a ten postaje mladolik i blistav.

TAJNE TRETMANA

PEEL'IN - PEEL'OUT

Peel'in gel sa voćnim kiselinama odvaja odumrle površne ćelije od živih, a Peel'out pena ih uklanja sa površine i omogućava pojavljivanje sveže, nove kože.

DERMANOVE

Dubinska ćelijska regeneracija sa DERMANOVE regenerativnim serumom koji apsorbuje koža lica i vrata.

CLARIMASQUE

Prosvetljavajuće i antipigmentno dejstvo čistog vitamina C.