HYDRADERMIE LIFT

HIGH TECH LIFTING TRETMAN

Sa godinama i umorom, kontura lica postaje grublja i slabije definisana sa prvim znacima starenja. Do sada, lifting tretmani su delovali samo na strukturu kože, rekonstruisali mrežu u epidermisu i učvršćivali dermis. Danas, HIDRADERMIJA LIFT pretstavlja revoluciju u podmladjivanju, stimulišući mišiće lica za poboljšanje tonusa i lifting efekat.

LIFTING TRETMAN SA VIDLJIVIM REZULTATIMA VEĆ POSLE PRVOG TRETMANA

HIDRADERMIJA LIFT je lifting tretman koji tonira kožu i dubinski učvršćuje lice vežbajući mišiće. U dubljim slojevima, mišići poboljšavaju tonus i čvrstinu, ćelijska aktivnost se reaktivira i lice se spektakularno zateže. HIDRADERMIJA LIFT deluje kao nežni bodi-bilding tretman. Utiče na crte lica delujući na mišiće i dajući konturi mlađi izgled. Na kraju tretmana Vaše lice izgleda glatko i čvrsto. Pogledajte u ogledalo i videćete razliku. Preporučuje se kao serija od 3 tretmana, HYDRADERMIA LIFT čini kožu vidljivo mladjom... bez injekcija!

HYDRADERMIE LIFT OČNE ZONE REVITALIZUJE I PODMLAĐUJE

Za mlađi izgled i manje bora u predelu očne zone, Vaš terapeut će preporučiti nežno i efikasno rešenje. Ovaj tretman posebno radi na mišićima oko očiju (orbikularnim) da bi im povećao tonus i dao novu čvrstinu. Na kraju prvog tretmana sitne bore su nestale, krupnije su ublažene i oči izgledaju mnogo mlađe i otvorenije.

TAJNE TRETMANA

DETOKSIFIKACIJA DRENAŽA

Kako beauty terapeut iskusno pomera rolere i kuglice preko lica, vidljivo se smanjuje napetost, poboljšava cirkulacija i eliminišu toksini.

MIŠIĆNA STIMULACIJA

Tokom ove faze, mišići blago vežbaju da bi im se povratio volumen i tonus, a crte lica se relaksiraju.

MASAŽA ZA OBLIKOVANJE

Beauty terapeut kompletira tretman modelujućom masažom čiji je zadatak da nahrani, revitalizuje, učvrsti i tonira kožu.