LIFTOZOM

Maska sa koncentratom vitamina C trenutno zateže i učvršćuje kožu

LIFTOZOM je tretman posebno namenjen problemima zrele kože. Maska koja zagreva kožu oblikuje konturu lica i omogućava prodor ekstrakta pomorandže (vitamin C) i ginsenga dublje u tkivo. Ove aktivne materije u kombinaciji sa zagrevajućim efektom maske pune kožu novom energijom, vraćaju joj elastičnost i regenerišu ćelije. Na kraju tretmana pogledom u ogledalo, uočavate da je koža glatka, a znaci umora su nestali. Ponovo ste puni samopouzdanja, sigurni u svoj mladalački izgled. LIFTOZOM se preporučuje u seriji od dva vezana tretmana ili u kombinaciji sa HIDRADERMIJOM ili sa BEAUTE NEUVE TRETMANOM.

Lice izgleda mlađe

Vaša koža pokazuje znake umora. Za manje od sat vremena LIFTOZOM tretman daje Vašem licu svež i mladalački izgled. Terapeut priprema termalnu masku sa ekstraktom pomorandže i vitaminom C koja donosi Vašoj koži novu energiju. Za vreme tretmana maska remodeluje crte lica i na kraju sa zadovoljstvom vidite da lice sija novim sjajem i izgleda mlađe i relaksirano

TAJNE TRETMANA

SERUM OBOGAĆEN VITAMINIMA

Pokretima blagog tapkanja kože lica i vrata, beauty terapeut pomaže da serum sa ekstraktom pomorandže, bogat vitaminima i ginsengom prodre u kožu. Ove aktivne materije revitalizuju umornu kožu.

TERMALNA MASKA

Maska koja blago zagreva, omogućava da aktivne materije prodru duboko u kožu. Posle nekoliko minuta maska se steže na licu, učvršćuje konturu i relaksira mišiće.

MASAŽA HITINOM

Tretman se završava masažom gelom koji sadrži hitin, materiju koja oživljava elastično tkivo. Lice izgleda mlađe i blista novim sjajem.