AROMATIC CORPS

Prirodni, manuelni tretman sa esencijalnim uljima, glinom, šećernom trskom i ekstraktom kivija.

Priroda je puna bogatstava, i GUINOT kao specijalista u salonima lepote I spa centrima, koristi njenu esenciju u kreiranju tretmana Aromatic body za postizanje efekata: vitkost, mekoća kože I relaksacija gde kombinuje energiju esencijalnih ulja I specijalnu manualnu tehniku Vašeg beauty terapeuta. Momenat čistog zadovoljstva I efikasnog mršavljenja.

Vitko, zategnuto I tanje telo sa 3 verzije tretmana Aromatic Corps

Tretman OBLIKOVANJA sa trostrukim efektom, kombinacija aktivnog stimulativnog dejstva esencijalnih ulja, sauna maske protiv zadržavanja vode I detoksikujućeg efekta gline. Vaša silueta je lepša I imate trenutni osećaj lakoće.

TAJNE TRETMANA

OBNAVLJANJE KOŽE EKSFOLIJACIJOM

Koža je potpuno spremna sa ovim neobičnim 100 % prirodnim pilingom čija je osnova kivi I šećerna trska. Eliminiše odumrle površinske ćelije kože I omogućava koži da primi aktivne sastojke koji kasnije aktivno deluju u tretmanima. Izuzetno nežno skida površinski sloja kože čineći je zapanjujuće glatkom I svilenkastom.

ANTI – CELULITNO OBLIKOVANJE

Stručna masaža od strane Vašeg terapeuta, a uz pomoć DETOKS ANTI-CELULIT ulja, deluje na masne naslage I redefiniše Vašu siluetu. Detoks esencijalna ulja imaju prirodnu energiju i efektno prodiru duboko kroz kožu i razgradjuju celulit.

SAUNA MASKA PROTIV ZADRŽAVANJA VODE

Tretman se završava sa maskom od gline I zelenog čaja koja obavija telo i daje neverovatan "sauna efekat".Sa ovom izvanrednom moći upijanja, glina bukvalno apsorbuje toksine I vrši drenažu tkiva.