SuperHYDRADERMIA Soleil, suncana hidratacija lica + Dynamisant maska

Cena za tretman + krema je 8.400,00

datum objave : 16.08.2017 17:36

Pre i Posle suncanja - Super HYDRADERMIE Soleil - jedinstveni “kraljevski” tretman za dubinsko ciscenje i hidriranje koze lica sa specijalnom kremom
Longue Vie Soleil za pripremu koze za suncanje, postianje zlatnog tena i prirodne zastite od zracenja. Tretman je namenjen i posle suncanja jer je neophodno regenerisati kozu, kao i sama borba protiv bora i starenja koze od stetnog zracenja Sunca. Tretman objedinjuje jonizaciju, oksigenizaciju i lifting masazu (antibakteriski efekat). Ten koze postaje svez, koza lepse i brze tamni i koza je pripremljena za izlaganje suncu.
SuperHydradermie Soleil ili Suncana SuperHydradermia je ekskluzivni Guinto tretman za dubinsku hidrataciju vrata i dekoltea, koji posle samo jednog tretmana može vratiti koži mladalacki i blistav izgled.
- 52 % povećan nivo hydratacije kože
- do 50 % smanjuje se dubina bora
- do 20 % ublaženi su iritacija i crvenilo
- i do 76 % koža je bolje nahranjena
1. Postize se intenzivno i lepo tamnjenje koze lica, stimulise se proizvodnja melanina tokom prvih dana na suncu i pojacava odbrambeni mehanizam koze na suncu.
2 Ublazava znake starenja koze i bori se protiv slobodnih radikala pri suncanju kao i sama regeneracija posle suncanja

Dynamisant energetska maska za lice daje momentalnu blistavost, cini kozu sjajnom, ublazava I brise znake umora kao i daje dugotrajnu hidrataciju lica. Glavni sastojci maske je esencija ulja nane i eukaliptusa, sastojci AHA kompleksa koji nezno vrse eksfolijaciju kao i Dynalift kompleks za zatezanje koze lica. Stavlja se ujutru i/ili uvece na kozu lica samo se izbegava ocna regija i ostavlja da stoji 3 min, zatim isprati lice mlakom vodom.