Zimski paket za Anti-Age hidrataciju + novogodisnji poklon

Cena 3 tretmana Super HD+Age Sumum+Aye Logic je 12.980 din

datum objave : 14.12.2017 13:05

Najbolji nacin za vlazenje i regeneraciju koze je dubinska hidratacija lica zvana Hydradermia, tretman koji osvezava i otklanja negativne posledice niskih temperatura na Vasem licu.
Tretman objedinjuje jonizaciju, oksigenizaciju i lifting masazu (antibakteriski efekat). Ten koze postaje svez i koza je lepsa.
- Super HYDRSDERMIE je ekskluzivni Guinto tretman za dubinsku hidrataciju vrata i dekoltea, koji posle samo jednog tretmana može vratiti koži mladalacki i blistav izgled.
52 % povećan nivo hydratacije kože
do 50 % smanjuje se dubina bora
do 20 % ublaženi su iritacija i crvenilo
i do 76 % koža je bolje nahranjena
AGE SUMMUM - ako se igle plašite ali tragate za pravim i vidljivim rezultatima onda je Guinot Age Summum pravi tretman za Vas. Vrhunac nege, Age Summum je vrlo brzo postao popularan tretman za regeneraciju kože lica, 50min relaksacije uz vidljiv efekat zahvaljujući čistom vitaminu C i pro-kolagenu. Ako tome dodate lifting, tretmanom Hydra Lift onda dobijate potpuno nov , mladalački izgled lica - ala botox efekat.
- EYE LOGIC - Specijalno je razvijen za najnezniji deo naseg lica.
Namenjen je za probleme kao sto su mimicne bor, tamni kolutovi, naduvenost donjeg i gornjek kapka.

Cena za paket od 3 tretmana Super Hydradermie + 1 tretman Age Summum + 1 tretman Eye Logic je 16.940 a sada je smanjena na 12.980 din, Tretmani se mogu iskoristiti do 30.06.2018. godine